Vitamine pentru păr


Categories :

Nu știu dacă tu ai mai folosit până în prezent vitamine pentru păr, dar pentru mine este prima experiență de acest gen. Am auzit multe păreri de bine în stânga și în dreapta despre aceste vitamine și trebuia să mă conving singură. Vorbesc mai exact despre vitamina pentru păr și întărirea imunității Kristen Hair All In One.

Ce este Kristen Hair All In One?

Este o vitamină ce ajută la întărirea firului de păr și a unghiilor. Este foarte important să avem un păr frumos, sănătos și îngrijit. Știm că părul nostru este sănătos atunci când este rezistent, are o culoare intensă, este strălucior și mătăsos la atingere. Multe aspecte din viața noastră cum ar fi: stresul, vopsitul și alimentația nesănătoasă duc la un păr rupt și fără viață. Tocmai pentru a evita acest lucru au fost inventate aceste vitamine.

https://www.instagram.com/p/B_2z-2Zpe81/

Beneficiile acestor vitamine

  1. reduc sau opresc total căderea părului
  2. părul crește de 2-3 ori mai repede
  3. părul va fi mai bogat
  4. unghiile vor fi mai sănătoase și mai puternice
  5. aspectul pielii va fi mult mai frumos

Kristen Hair All In One este mai mult decât o simplă vitamină, combinând ingrediente cunoscute precum complexul de vitamină B, biotina și zincul cu cele mai cele mai noi resurse pentru a crea o vitamină pentru păr universală reînnoită.

Pentru că îmi vopsesc de mulți ani părul și știu cât îl afecteaza asta și în plus folosesc placa de păr aproape zilnic, am acceptat imediat propunerea de a testa aceste vitamine, chiar dacă era pentru prima oară. M-am documentat puțin, trebuie să recunosc, la ei pe site, pentru că totuși nu bag orice pastile așa în organism și apoi m-am apucat să testez.

Le-am luat de 2 ori pe zi, dimineața și seara, exceptând o săptămână în care am fost plecată și le-am uitat la Timișoara. Nu sunt greu de luat, fiind niște capsule destul de mici.

Cel mai vizibil rezultat a fost pentru mine faptul că nu îmi mai cade deloc părul și mi-a crescut foarte mult în comparație cu ritmul lent de creștere anterior.

Dacă le recomand? Cu siguranță da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *