Buline feminine


Azi vorbim iar despre fashion. Cine mă cunoaște știe că eu port mult rochii. Mă fac să mă simt foarte feminină și în același timp simt că am mai multă încredere în mine. Pentru noua ocazie de colaborare cu prietenii mei de la Bonprix, am ales o rochie neagră, cu buline, dintr-un material foarte fin. A fost pentru prima oară când m-am hotărât din prima ce vreau pentru că mi-a plăcut modelul extrem de mult pe site.

Bulinele sunt în mare trend anul acesta, mai ales purtate pe un fond negru sau alb, dând piesei vestimentare respective un aer minimalist și matur. Cred că trend-ul acesta nu va dispărea prea curând, așa că un tricou, o bluză, o rochie sau chiar o eșarfă cu buline ar putea să își facă loc și pe raftul tău din dressing. Cu siguranță va exista o ocazie să le porți.

Mi se părea prea banal să îmi accesorizez rochia cu o pereche de sandale, am zis că trebuie să ies din zona de confort si să fac ceva mai mult. Așa am decis să port o pălărie neagră, o pereche de cercei rotunzi cu perluțe albe și o pereche de ciocate negre. Aș putea să duc rochia și într-o altă viziune cu o pereche de adidași, poate o borsetă în talie, sunt sigură că pot introduce rochia în multe ținute. Chiar o să fac asta și pentru cine e curios, urmăriți-mă și pe instagram pentru că o să vă surprind.

Weekendul acesta am făcut o mică escapadă la Castel la Hunedoara și cum mă tot gândeam cum să mă îmbrac mi-am amintit de Ducesa de Cambridge care poartă foarte des buline, așa că am zis că ducesă nu, dar prințesă pot să mă simt măcar prin stilul vestimentar pentru o zi.

Pentru că de când am postat poza cu rochia primesc multe mesaje de la fete care vor să și-o cumpere și ele o să las aici link-ul rochiei. Ca un sfat ce vi l-aș putea da ar fi să cumpărați cu un număr mai mic decât purtați de obicei. Eu în general port 36 dar mi-am cumpărat 34 și îmi vine perfect.

Poartă rochie, fii feminină!

Leave a Reply

Your email address will not be published.