De ce să îți cumperi haine de pe Bonprix?


Am primit multe întrebări în legătură cu hainele de la Bonprix cu care îmi fac ținute pe Instagram. Am avut întrebări legate de mărimi, calitate, raport calitate-preț dar și despre varietatea produselor.

Despre mărimi am vorbit și într-o postare anterioară, dar mă repet pentru cine nu a citit articolul respectiv. În general recomand să comanzi cu o mărime mai mică decât ce porți în general. De exemplu eu port 36(S) dar îmi comand 34(XS) și îmi vine perfect mărimea.

Dacă vorbim despre calitatea hainelor, eu una am fost mulțumită de tot ce mi-am comandat pănă acum și la majoritatea am fost plăcut surprinsă de materialele super fine, care nu le puteam deduce din pozele de pe net. Se comportă super bine la spălat, ceea ce consider că ar fi încă un plus. Acum depinde și de pretențiile fiecăruia, dar raportul calitate-preț cred ca e unul foarte ok.

În ceea ce privește varietatea produselor, eu una când e să pun o comandă la început am în coș aproximativ 30 de produse, deci îți poți imagina câte chestii faine găsesc. Bineînțeles că mă limitez ulterior la câteva doar, are și cardul meu o limită :)).

Există o categorie care mă surprinde de fiecare dată și aceea e categoria rochiilor. Am multe rochite de la ei de vară, toamnă, iarnă, pe diferite culori, scurte, lungi.

Ultima mea comandă a fost bineînțeles o rochie pentru că mi se pare superbă. Cu volănașul din dantelă din partea de sus m-a dat gata. E un material grosuț, perfectă pe sub o geacă de piele sau chiar o blăniță.

Vreau să închei prin a-ți sugera să arunci un ochi pe site, mai ales în perioada asta grea prin care trecem, când pentru binele nostru e să facem cumpărături mai mult online.

Așa că fă-ți o ciocolată caldă în cana ta preferată, așează-te în fotoliu, pune ceva colinde pe fundal și deschide site-ul celor de la Bonprix și fă-ți un cadou. Am uitat să îți spun dar au reduceri de iarnă de până la 50%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.