Shopping-ul pasiunea mea


Categories :

Când vine vorba de pasiuni eu cred ca aș putea enumera clar printre altele și shoppingul. Am o rabdare nemăsurată, mai ales online, când e vorba să caut ceva sau să îmi creez o ținută. Stau ore în șir și adaug și scot din coș chestii. Pe site-ul celor de la Bonprix îmi place super mult pentru că găsesc tot timpul ceva nou și mereu piese în tendințe. Nu țin tot timpul pasul cu moda, pentru că nu tot timpul ce se poartă îmi vine mie bine, dar îmi place să fiu informată.

Gecile imitație de piele au fost tot timpul perzente în garderoba mea. Am avut una pe care am iubit-o maxim atât de mult îmi plăcea dar a ajuns să se vadă trecerea anilor și peste ea și a trebuit într-un final să renunț la ea și să fac loc alteia în dulapul meu.

Chiar dacă în trecut gecile de genul acesta erau mai mult preferate de motocicliști și anumiți cântăreți, în zilele noastre o poartă majoritate oamenilor, fiind o piesă vestimentară ușor de asortat, confortabilă, senzuală și chiar elegantă uneori. Eu chiar o port într-o mulțime de combinații: cu fustă, ca în pozele de mai jos, cu pantaloni scurți, cu o pereche de jeansi sau chiar peste o rochiță.

Perioada aceasta din an când nu e nici foarte frig, nici foarte cald, o geacă din imitație de piele e perfectă. Găsești aici mai multe modele de geci.

Și cum dressingul meu e în mare parte ocupat de rochii, nu puteam rata să îmi pun și în această comandă ceva. Mi-am luat o rochiță pentru că îmi plăcea super mult culoarea ei. Un galben atât de plăcut ce mă ducea cu gândul la primăvară, la soare.

Este grosuță, așa că perfectă de purtat perioada asta și are umerii puțin bufanți cum se și poartă mult în ultimul timp. Stau și mă gândesc de ce ne place să purtăm doar haine negre când sunt asa frumoase unele culori. Așa un vibe bun mi-a transmit rochia aceasta, m-am simțit super happy purtând-o. O să vă las și link spre ea în caz că vă face cu ochiul, cum mi-a făcut și mie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *