Adio piele uscată


Multă lume se confruntă cu o piele uscată mai ales în perioada iernii. Tocmai de aceea necesită multă îngrijire și protecție. Atunci când pielea are tendință de descuamare sau tendință atopică înseamnă că bariera cutanată este afectată și necesită o îngrijire avansată. Nu doar condițiile meteo fac să avem pielea uscată, chiar și unele produse de curățenie pe care unii le folosim zilnic. În orice caz nu putem rămâne indiferenți la această afecțiune și avem nevoie de un remediu.

De curând am descoperit gama Lysaskin, dezvoltată și fabricată în Franța în strânsă colaborare cu cei mai importanți medici dermatologi și cosmetologi. Lysaskin Xerolys Emulsie de corp hidratantă și relipidifiantă, îngrijește pielea uscată și foarte uscată datorită complexului său brevetat URODIUM, o asociere de ingrediente active care sporește capacitatea de hidratare și menține hidratarea pielii până la 24 de ore.

De foarte multe ori lipsa de lipide este însoțită de deshidratare și nu este suficient să bei multă apă, ar trebui mai degrabă să te asiguri că pielea nu pierde apă prin evaporare, ci o reține în stratul epidermei. Poți face asta folosind produse care conțin URODIUM, acesta fiind rezultatul cercetărilor de 7 ani ale Laboratoarelor LysaSkin, care au asociat ureei clorura de sodiu.

Am folosit ambele emulsii Xerolys 5 și Xerolys 10 și pot spune că preferata mea este 5. Hidratează foarte ok pielea, rar sunt așa mulțumită de un produs de hidratare, intră puțin mai greu în piele, dar nu mă deranjează și poate fi folosită chiar și ca demachiant. Xerolys 10 rămâne în familie pentru că soțului meu i se potriveste perfect.

Ai grijă de pielea ta, cheia este HIDRATAREA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.