Lumea brățărilor – Amunis


Categories :

Am fost tot timpul fan accesorii dar nu am purtat dintotdeauna brățări, chiar nu le suportam pe mâini și eram doar adepta ceasurilor. Asta până în ziua în care eu și iubitul meu ne-am făcut un set de brățări personalizate de cuplu cu data în care ne-am cunoscut. De atunci o port și tot de atunci mi-am tot cumpărat și am primit tot felul de brățărele. Acum mi se par foarte chic și feminine.

Consider acum că brățările pot completa o ținută. Vrei să scoți din anonimat un outfit simplu, atunci îi adaugi o brățară voluminoasă, eventual colorată și deja nu mai e asa monotonă ținuta. Sau atunci când ești la un eveniment și porți o rochie elegantă, o pereche de cercei finuți și o brățară subțire arată genial. Brățările te pot ajuta să faci chiar și un cadou special unei prietene sau perechii tale.

Vreau acum să vă arăt cum cu un singur clik aici te vei transpune în lumea brățărilor premium, realizate din pietre naturale semi-prețioase de la Amunis. Eu dupa primul ochi aruncat pe site mi-am dat seama că niciodată nu poți spune că ai destule brățări 🤣. Mi-au plăcut atât de multe modele și sunt așa frumos lucrate și prețurile super bune încât e imposibil să nu vrei ceva.

Eu mi-am ales o brățară cu o cruciuliță pentru că de mult timp caut ceva asemănător și una cu un rac, semnul meu zodiacal. Ambele brățări sunt din oțel inoxidabil, placate cu aur alb, iar charm-urile sunt decorate cu Diamante Zirconiu Cubic. Ce mi se pare super fain, mai ales că eu am încheieturile foarte subțiri și greu mi se potrivește ceva, este că brățările sunt reglabile și astfel se potrivesc oricărui tip de încheietură.

Mie imi place să le port împreună pe aceeași mână sau alături de ceas pentru că au un design atât de finuț încât se pot combina în diverse feluri. Dacă nu sunteți fan argintiu, brățările se găsesc și pe auriu sau negru. Amunis are brățări pentru toate gusturile și nu doar pentru femei și bărbații au categoria lor de brățări.

Toate brățările vin însoțite de o cutie gratuită, foarte drăguță și elegantă așa că dacă vrei să faci un cadou nu trebuie să te îngrijorezi, cu siguranță cu Amunis nu o să dai greș.

Amunis este stropul de eleganță din ținuta ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *