Flower power


Categories :

Am o perioadă în care alerg dupa culori și printuri în ceea ce priveste hainele pe care mi le cumpăr. Tot timpul am crezut că printul floral nu îmi vine neapărat foarte bine mie, deși pe alte persoane mi se părea că arată superb. Cu toate astea atunci când am văzut rochia aceasta galbenă cu flori de la Bonprix, mă imaginam deja în ea. Am zis că o comand și dacă nu îmi place i-o fac cadou surorii mele (abia asteaptă ea ceva de la mine 😂). Dar când a ajuns coletul și am probat-o mi-a plăcut foarte mult ❤. Are și un material foarte fin și plăcut la atingere.

Nu o vedeam neapărat cu o pereche de încălțări sport, mai degrabă cu o pereche de sandale cu baretă, dar circumstanțele au fost de așa fel încât să ajung la pădure și atunci un toc nu ar fi mers pe iarbă. Cu toate acestea mi s-a părut că e chiar mișto combinația și că rochia poate fi purtată chiar și la o escapadă în natură, la cules de liliac.

Puteți spune acum că la pădure mergea mai bine un trening sau un pantalon scurt și un tricou, dar uneori mă satur de chestiile astea standard că așa merge sau că așa trebuie. Dacă tu te simți bine în rochie chiar și la pădure e tot ce contează, poartă ce te face să radiezi, atitudinea e totul.

Rochiile acestea midi se poartă din ce în ce mai mult, le văd peste tot în magazine și pe stradă și chiar dacă mulți nu le consideră tocmai sexy dacă nu sunt deasupra de genunchi, eu zic că sexy nu ține de lungimea fustei.

Mi-am accesorizat rochița cu o coroniță din păpădii. Nu mai făcusem una din liceu și de aia poate nu a ieșit chiar cum trebuia, dar simțeam că ceva lipsește ținutei și cu ajutorul ei era completă. Am vrut să port o pălărie din paie dar am zis că v-am prea obișnuit să mă vedeți purtând pălării și să mai schimb ceva.

Dacă vă place rochița mea o să vă las un link unde o puteți găsii, are un preț super bun și încă există multe mărimi în stoc. Eu mi-am luat 34 pentru că de obicei la cei de la Bonprix îmi comand cu o mărime mai mică decât port în mod normal. Ca aceasta mai există și pe roz și e superbă, cred că mi-o iau și pe aia 😂.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *