Cum mi-am decorat noua casă cu Poster Store


Categories :

Poster Store m-a convins că posterele pot schimba total aspectul apartamentului meu. Natura are abilitatea de a transmite un sentiment de calm și armonie și de aceea, posterele natură se regăsesc acum și pe pereții din livingul meu, încadrate într-o ramă elegantă aurie și combinate cu un poster cu una dintre destinațiile mele de suflet.

Legea atracției – Poster Store

De când am casa mea și nu mă mai plimb prin chirii, realizez cât de mult am devenit pasionată de design interior 😂. Înainte nu mă interesa absolut deloc mobila, culoarea păturii de pe pat, culoarea pereților sau cum să îi decorez. Mai cumpăram și eu câte o lumânare parfumată sau o față de masa, dar banii mei mergeau mai mult pe garderoba mea. De jumătate de an simt că sunt alt om 😂, dar cred că este în sensul bun. Petrec mult timp pe pinterest să caut idei de amenajat și decorat și am mii poze salvate în telefon.

Și dacă tot vorbeam despre pozele din telefon, e pentru prima oară când realizez cât de puternică poate fi legea atracției. O să vă povestesc pe scurt cum am ajuns la această concluzie. Eu nu am fost niciodată fan tablouri, nu știu de ce dar pur și simplu nu mă atrăgeau nicicum. După ce ne-am mutat am hotărât să lăsăm pereții albi, satui de tot felul de albastru și galben din chirii. În momentul în care eram în căutare de canapea am dat și peste un tablou ce se potrivea perfect cu nuanța canapelei și restul decorului. Întamplarea face că nu am fost foarte hotarâtă dacă să îl cumpăr, din cauza ideii mele că nu vreau tablouri așa că între timp se epuizase stocul. Am realizat ulterior că eu totuși îmi doresc un living cu tablouri, că ar putea arăta chiar fancy. Așa a început căutarea mea, în urma căreia am dat peste site-ul celor de la Poster Store. Îmi salvasem câteva postere de la ei în telefon și am zis că atunci când voi fi foarte hotărâtă le voi comanda. Urmând ca la aproximativ o lună să fiu contactată chiar de Poster Store pentru o colaborare. Am fost practic atât de plăcut surprinsă încât am zis că asta e un semn că tablourile vor face parte din casa mea.

Am stat aproximativ 3 zile ore bune la ei pe site și îmi plăceau atât de multe modele dar în același timp am vrut să creez si o legătura între ele și să fie și ceva care să ne reprezinte. Am vrut să leg cumva totul și de tema casei mele auriu, alb și verde și atunci neavând studii de design a fost puțin complicat. Sper totuși că am reușit să creez ceva special și chiar cred că posterele pot schimba cu totul aspectul și vibe-ul unei încăperi.

“Nu vreau tablouri” s-a transformat în “le ador”

Aș vrea totuși să vă ajut să înțelegeți cum mi-a putut schimba Poster Store concepția de NU VREAU TABLOURI ÎN CASA MEA:

  • Au o gamă variată de postere cu diferite tematici și categorii, chiar și pentru o neiubitoare de tablouri cum sunt eu.
  • În fiecare zi de marți lansează o nouă colecție.
  • Posterele și ramele au un design scandinav trendy.
  • Oferă inspirația de care ai nevoie pentru a crea un decor impresionant.
  • Posterele sunt tipărite pe hârtie de înaltă calitate.

Care este legătura dintre Poster Store și mediul înconjurător?

Obiectivul lor este să reducă la minim impactul producției asupra mediului înconjurător, astfel încât să poată îndeplinii cele mai înalte standarde de sustenabilitate și să asigure transparență pentru clienții lor.

Hârtia și partenerul lor de tipărire Exakta Stockholm sunt certificați de:

  • FSC – Forest Stewardship Council
  • Nordic Swan Ecolabel
  • International environment guidelines ISO 14001

Certificările asigură faptul că lemnul utilizat pentru posterele lor provine din păduri gestionate în mod responsabil, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de sustenabilitate și sociale. Toate activitățile lor sunt caracterizate de trasee scurte de transport și logistică inteligentă,care îi ajută să minimizăm amprenta de carbon asupra mediului înconjurător

Momentul unboxingului

Din momentul în care am plasat comanda au trecut între 4-6 zile, un timp relativ scurt aș zice, până când DHL mi-a livrat coletul. Super important de știut este că transportul este gratuit pentru comenzile de peste 179 de lei ❤.

Desfăcând coletul am realizat cu câtă grija și profesionalism era ambalat, rar am găsit așa ceva și trust me, desfac multe colete 😂. Sticla acrilică era protejată de o folie de plastic, care se îndepărtează înainte de utilizare. Calitatea posterelor este într-adevăr așa cum scrie pe site și culorile super reale și nu observi diferențe între imaginea de pe site și ceea ce ți în mână.

Ramele arată wow și pe spate au agățătoare metalice orientate în funcție de cum așezi tabloul. Eu nu am dat găuri în pereți, deci nu le-am folosit, m-am ajutat de o banda dublu adezivă, rezistentă pentru tablouri.

Am decorat și baia și bucătăria

A fost destul de greu să mă rezum la un perete, la câte idei aveam și încă am 😂. Așa că simțeam că bucătăria mea open-space merită și a un poster drăguț, cu un citat, pentru că ador posterele cu citate, simt că urmează și altele prin casa mea. L-am luat de o dimensiune mică dar tot cu o ramă aurie pentru a se potrivii cu restul din living.

Nu știu câtă lume are tablouri în baie, dar de când le-am aranjat pe perete simt că așa arată baia perfectă. Am ales câteva din categoria fashion, pentru că baia este încăperea în care ne facem frumoase și am simțit că pot crea o legătură.

Mai urmează ceva?

DA! DA! DA! Pai mai am și alte camere, plus o terasa imensă care merită decorată 🤣. Intenționat am lipit tablourile cu banda adezivă pentru a le putea schimba locul sau adăuga altele pe lângă, aș putea chiar să le schimb în funcție de sezon, Poster Store chiar îmi dă oportunitatea să îmi dezvolt creativitatea prin câte categorii de postere oferă.

Cred că acum dacă tot am vorbit despre noua mea pasiune în a decora, meritați si voi un cadou:

FOLOSEȘTE CODUL adrilliablog35 cu care ai 35% reducere la toate posterele (cu excepția posterelor din categoria Selection). Nu se poate combina cu alte promoții și nu este valabil pentru rame. Valabil de astăzi până în 10 august.

Decorează și schimba vibe-ul casei tale cu Poster Store!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *