E toamnă…


Categories :

De ce să mint? Nu îmi place toamna…dar o ador pentru ședințele foto. Culorile naturii nu sunt în niciun alt anotimp atât de frumoase. Am impresia că formează decorul perfect pentru orice ținută. Pe de alta parte nu îmi plac ploile de toamnă, frigul dimineții și faptul că vremea devine foarte imprevizibilă. Dar nu cred că e cazul să mă plâng pentru că dacă port o ținută care îmi place, ea îmi va schimba cu siguranță si vibe-ul zilei respetive.

Nu vi se pare că un outfit sec, lipsit de accesorii sau ceva să atragă puțin atenția, vă dă și o stare diferită? Nu zic acum să puneți un roz bombon sau un neon dar ceva ce vă place mult sigur vă poate schimba starea dar și atitudinea din ziua respectivă.

Cum deja v-ați obișnuit cu mine, eu mă simt cel mai bine când port rochii. Așa că la acest capitol nu mă încurcă toamna, din contră, am multe rochii drăguțe perfecte pentru acest anotimp. Rochiile midi sunt preferatele mele anul acesta. La Bonprix am văzut multe modele și culori ce mi-au atras atenția dar vedeta sezonului cred că poate fi rochia aceasta din vâscoză, de culoare oraj cu floricele mici albe. Am purtat-o cu ciocate, cum apar în poze, dar și cu adidași arată foarte cool.

Nu știu când sau de ce am renunțat la rochiile scurte, dar cred ca unul dintre motive ar fi și că toate rochiile draguțe sunt midi sau lungi. Cele mai frumoase culori sau imprimeuri nu se află pe cele scurte.

Vă reamintesc că rochia e mărimea 34 chiar dacă în general eu port 36, la bonprix ar fi de preferat o mărime mai mică. Încă găsiți rochia pe site la un super preț și chiar merită banii. Eu una m-am îndrăgostit de ea de când am desfăcut coletul și am probat-o.

Cum e toamna ta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *