Noul meniu KFC


Categories :

Nu toată lumea este fan mâncare picantă, aici nefiind și cazul meu. Mie mi-a plăcut KFC de prima oară tocmai pentru carnița picantă de pui. Dar uite că recent KFC s-a gândit și la cei ce nu sunt prieteni cu picantul și a lansat noul meniu Strips Nepicanți.

MAI BINE MAI TARZIU DECÂT NICIODATA!

Am vrut neapărat să îl încerc și eu pentru că am încercat tot ce înseamnă KFC. Nu mănânc zilnic, poate doar de câteva ori pe lună, pentru că totuși e fast food și încerc pe cât posibil să am grijă de organismul meu. Dar fiecare merităm să ne facem câte o poftă din când în când.

Fiind meniu, am putut să aleg un sos și o răcoritoare. În materie de sos eu sunt fan sos de usturoi KFC, deși uneori mă gândesc că ar trebui să încerc și restul sosurilor, iar ca răcoritoare am ales Cola.

Meniul mediu conține 8 strips nepicanți pe lânga cele de mai sus. Extra suficient pentru o masă de prânz. Eu m-am săturat cu 5 crispy, deci e bine de știut că e foarte consistent meniul. Stripsurile au fost foarte crocante, mi-au plăcut dar rămân la prima dragoste, cele picante.

Cum restricțiile sunt cum sunt, nu am putut lua masa pe terasa celor de la KFC, dar pentru că vremea de afară ne-a permis am facut un picnic pe malul Begăi. Mi s-a părut atât de relaxant să facem asta, mai ales după o zi lungă de lucru. Cred că a fost mult mai fain decât era dacă mâncam la masă în restaurant.

Am pe aici fani KFC? Sunt curioasă dacă ați încercat noul meniu și cum vi s-a părut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *