Dragă viitoare mireasă…


Oricât de reușită ar fi nunta ta, la un timp după oricum vei realiza că ceva putea fi mai bine sau că ti-ar fi plăcut să faci ceva altfel. Dar cel mai important este să te simți specială în acea zi și să contezi doar tu și el, restul să fie detalii. Îți dau aceste sfaturi în calitate de fostă mireasă, acum 5 ani.

Pe lângă rochia de mireasă, perechea de pantofi, bijuteriile, coafura și machiajul, cred că ar trebui să mai ai ceva, de care eu nu am ținut cont la nunta mea. Acum cu siguranță aș avea în vedere și ținuta din noaptea nunții. Cred că în ciuda oboselii după atâtea ore de dans, socializat și zâmbit la poze, este important să fii superbă pentru a te simți dorită de el, în prima noapte petrecută împreună ca soț și soție. O ținută lejeră, dar în același timp senzuală și elegantă ar fi alegerea perfectă draga mea.

Miresei îi este asociată în principal culoarea alb, motiv pentru are ți-aș sugera ca pijamaua, halatul sau rochița pe care vei alege să o porți să fie tot această culoare. Textura preferată ar fi cu siguranță satinul, care face pijamaua să devină un articol vestimentar foarte senzual. Știu că la fel cum este destul de complicată alegerea rochiei de mireasă, la fel poate fi și alegerea lenjeriei de noapte. Tocmai din această cauză vreau să te ajut și să îți spun că: E momentul tău să strălucești!

Pentru că știu cât de prețios e timpul în perioada organizarii unei nunți, fugi de colo colo, telefoane dintr-o parte în alta, nopți nedormite, agende pline, e greu să te gândești la toate și tocmai de aceea sunt aici pentru tine. Am câteva sugestii de pe Znite.ro, care cu siguranță îți vor atrage atenția și pe care îți vei dori sa le poți purta pentru a te simți specială.

Pentru pozele dinainte de a îmbracă rochia de mireasă, pentru că pot fi niște amintiri frumoase pentru tine și el, poți accesoriza ușor o rochiță de noapte cu o pereche de cercei finuți și un colier drăguț. Poți fi o apariție glam cu siguranță prin alăturarea acesta a satinului cu bijuteriile prețioase.

Și dacă rochia de mireasă o porți o singură dată, o cămașă de noapte din satin poate fi răsfățul tău noapte de noapte, asigurându-ti un confort pe timpul somnului datorită țesăturii de lux.

Îndrăznește mai mult, tu ești cea mai frumoasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published.