Dragoste la primul click – Bonprix


Categories :

Bănuiesc că știți că atunci când petreceți mult timp pe un site sau căutați un anumit produs vă apar apoi reclame legate de asta pe facebook. Așa am pățit și eu. Cum îmi place să fiu la curent cu tot ce apare nou și cu toate promoțiile Bonprix, petrec destul de mult timp pe site-ul lor așa că deschizând facebook-ul într-un moment de relaxare, îmi apare reclama la o rochie cu buline si un gulet alb superb, de unde oare? Chiar de pe Bonprix 😁. M-a fascinat modelul și evident am dat click. De aici până la adaugarea ei în coș au mai existat doar minutele în care m-am uitat să fie mărimea mea, 34 😂.

Rar sunt așa decisă când plasez o comandă, asta pentru că wishlist-ul meu e destul de lung. Dar având în vedere că deja mă vizualizam în rochița asta și fiind atât de frumoasă am zis să nu aștept prea mult să fie out of stock.

Eram setată pe culori pentru primăvara asta dar cum bulinele au fost tot timpul slăbiciunea mea și cum se poartă maxim gulerele de genul asta, am zis că am timp toată primăvara să introduc culoare în garderobă mai ales că Bonprix stă foarte bine sezonul acesta la capitolul culoare.

Deocamdată e destul de rece afară așa că am asortat-o cu o pereche de dresuri negru și botine. Abia aștept să îmi permită vremea să o port cu pantofi și sandale, sigur va arăta mult mai bine. Am vrut să adaug și o beretă look-ului meu dar am o idee de outfit cu rochia asta puțin altfel și acolo se potrivește mai bine. Cine e curios să mă urmărească pe instagram 😎.

Cine vrea rochii faine pentru primăvara asta, să arunce un ochi pe Bonprix <3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *