Think pink in Bonprix romper


Categories :

Gata cu statul în casă, hai să scoatem hainele vesele la plimbare și să ne bucurăm de fiecare moment. Și cum starea de bine începe uneori cu puțin shopping, hai să vă arăt de mi-am luat eu drăguț de la Bonprix.

Cum am ajuns să port roz în mod excesiv nu am idee, dar mai nou pun ochii atât în magazinele online cât și când ies la o plimbare prin mall, doar pe haine roz. Salopeta aceasta ecru-roz a fost primul lucru adăugat în coșul de cumpărături, pe care știam sigur că nu o mai scot de acolo. De obicei adaug un numar excesiv de produse și apoi tot șterg din ele, știu e greu cu mine 🤣.

Dacă ești o împătimită a modei și vrei să fii în trend în 2022, trebuie să știi că anul acesta se poartă salopetele. Nu contează lungimea, fie ele scurte sau lungi, casual sau de seară, sunt un obiect vestimentar care avantajează pe oricine în funcție de model.

Salopeta scurtă, pe care am ales-o eu de la Bonprix este dintr-un material super lejer, perfectă pentru o seară de vară. Eu am combinat-o cu o pereche de adidași, șosete mai lungi, la vedere și o poșetă într-o altă nuanță de roz. Nu e singura combinație în care o văd, sunt sigură că ar merge perfect și cu o pereche de sandale, fie ele cu toc sau cu talpa plată. De asemenea, o puteți accessoriza cu niște accessorii colorate de vară, cum ar fi o pereche de cercei mari galbeni.

Vă las aici link spre salopeta aceasta și vă recomand ca de obicei o mărime mai mică decât purtați în general.

V-am pupat și vă țin la curent cu ce îmi mai iau drăguț de la Bonprix, până atunci idei de ținute găsiți și pe instagramul meu adrillia.ro unde povestim zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *