Rochii cu aer de vacanță


Categories :

Momentul realizării bagajelor pentru concediu e tot timpul dificil. Asta pentru că noi femeile, sau poate doar eu am problema asta, vreau să iau cât mai multe, deși majoritatea nu apuc să le port. Merg pe ideea “să fie acolo” 😂. Atunci când merg la mare, locul 2 în bagaj după costumele de baie, îl ocupă rochiile. Pantalonii scurți apar în peisaj doar dacă mai au și ei loc.

Îmi place să am tot timpul ceva nou pentru concediu, asa că mi-am comandat 2 rochițe absolut superbe de la prietenii mei de la Bonprix. Știți că ador hainele lor și că tot timpul am fost mulțumită de comenzi. Am comandat de data aceasta o rochiță rosie cu imprimeu bleu floral cu umerii bufanți, e atât de draguță. Îmi căutam de ceva timp ceva rochie roșie și m-am bucurat mult să dau peste aceasta.

Cea de-a doua rochie comandată este una tricotată, nuanța ecru, pentru mine aceasta e perfectă pentru o plimbare pe malul mării. De asemenea cred că adaugând o pereche de sandale cu toc și ceva accessorii mai prețioase o poți transforma într-o rochie foarte elegantă.

Dacă încă nu ai fost la mare mai ai timp să îți găsești ceva ținute drăguțe dacă arunci un ochi pe site la Bonprix, mai ales ca au reduceri de vară de până la 50%. Eu zis să te grăbești pentru că stocurile se epuizează foarte rapid.

Spor la shopping și vacanță frumoasă pentru cine urmează să plece!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *