Autumn outfit by Bonprix


Categories :

Uite că a venit și randul toamnei să pună stăpânire peste țara noastră și peste garderoba mea de asemenea. E o perioadă frumoasă a toamnei, aș putea zice, pentru că temperaturile sunt chiar mari pentru luna octombrie. Ăsta e un lucru ce mă bucură nespus, eu nefiind o iubitoare acestui sezon neapărat, pentru că nu sunt tocmai fan ploi și vreme mohorâtă.

Ca de fiecare dată când trecem de la vară la vremea rece, are loc și curățenia generală în garderobă. Și cum nouă, fetelor, tot timpul nu ne ajung hainele oricât de greu am închide ușa la dulap, am simțit nevoia să îmi înnoiesc garderoba cu o pereche de pantaloni și o bluză de la prietenii mei de la Bonprix. Am mers pe negru, pentru că mă cunoașteți deja și știți slăbiciunea mea pentru această non-culoare.

Pantalonii pe care i-am ales sunt acum la reducere pe site, așa că eu zic să profitați de asta pentru că se vând rapid. Sunt de fapt niște colanți cu vâscoză sustenabilă, din aceia tip pinguin în partea de jos. Mi se par atât de frumoși si eleganți și vin superb cu o pereche de pantofi.

Bluza e din aceia tip scurtă, din bumbac bio, care poate fi purtată atât într-o ținută elegantă, cum vedeți la mine, cât și cu blugi, mai casual.

Tu ți-ai pregătit garderoba pentru toamnă sau mai forțezi puțin vara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *